Lyric Song River ~ Eminem ft Ed Sheeran

Lyric Song River ~ Eminem ft Ed Sheeran

Lyric Song River ~ Eminem ft Ed Sheeran

Songwriters: Marshall Mathers / Edward Christopher Sheeran / Emile Haynie
River lyrics © Sony/ATV Music Publishing LLC

I’ve been a liar, been a thief
Been a lover, been a cheat
All my sins need holy water, feel it washing over me
A little one, I don’t want to admit to something
If all it’s gonna cause is pain
Truth in my lies right now are falling like the rain
So let the river run

He’s coming home with his next grasp to catch flack
Sweat jackets and dress less, mismatch
On his breast jackets is sex addict
And cheaters want to egg sack it for being checked, get back
It’s a chest match, she’s on his back like a jetpack
She’s kept track of all his internet chats
And guess who just so happens to be moving on to the next
Actually, just shit on my last chick and she has what my ex lacks
‘Cause she loves danger, psychopath
And you don’t fuck with no man’s girl, even I know that
But she devised some plan to stab him in the back
Knifing hands, says the relationship hanging by a strip
So she’s been on the web lately
Says maybe she’ll be my Gwen Stacy, to Spiderman
And I know she’s using me to try to play him, I don’t care
Hi Suzanne, but I shoulda’ said “Bye Suzanne” after the first night, but tonight I am

I’ve been a liar, been a thief
Been a lover, been a cheat
All my sins need holy water, feel it washing over me
A little one, I don’t want to admit to something
If all it’s gonna cause is pain
Truth in my lies right now are falling like the rain
So let the river run

One night stand turned into night stayin’
It was cold, some lights gram
Y’all be hung tight and
He found out, now she feels deserted and used
‘Cause he left, so what? He did adverse to her too
Now how am I supposed to tell this girl that we’re through?
It’s hard to find the words, I’m aloof, nervous and suited
When it’s too hurt but what you deserve is the truth
Don’t take it personal, I just can’t say this in cursin’ to you
So I revert to the studio like Hole In The Wall diners
Don’t have to be reserved in a booth
I just still like the person who I’m turnin’ into
Irreversible, I pray for you like a church at the pew
And now that I got you I don’t want you
Took advantage of my thirst to pursue
Why do I do this dirt that I do?
Get on my soap box and breach, my sermon in speech
Detergent and bleach is burned in the womb
‘Cause now with her in the womb
We can’t bring her in this bullshit in new
To use protection ‘fore I pity to your forbidden crew, fuck

I’ve been a liar, been a thief
Been a lover, been a cheat
All my sins need holy water, feel it washing over me
A little one, I don’t want to admit to something
If all it’s gonna cause is pain
Truth in my lies now are falling like the rain
So let the river run
My name’s (ooh)
My name’s (ooh)
Denver, never run
Call me (ooh)
Call me (ooh)
River (ooh)
We’ll let the river run

Always the bride’s maid, never “The bride, hey!”
What can I say? If life was a highway
The sequels are non-clay
But be swerving in side lanes
Speeds at a high rate, like I’m sliding on ice maybe
That’s why I’m made, that came at you sideways
I can’t keep my lies straight, what I made you
Terminate my baby
This love triangle, left us in a rectangle
What else can I say? It was fun for a while
That I really woulda’ loved your smile
Didn’t really want to abort
But fuck it, what’s one more lie to tell an unborn child?

I’ve been a liar, been a thief
Been a lover, been a cheat
All my sins need holy water, feel it washing over me
A little one, I don’t want to admit to something (I’m sorry, I fucked up)
If all it’s gonna cause is pain
Truth in my lies now are falling like the rain
So let the river run

Game PS4 Spyro The Dragon Remaster Datang Tahun Ini

Game PS4 Spyro The Dragon Remaster Datang Tahun Ini

Game PS4 Spyro The Dragon Remaster Datang Tahun Ini

Pertandingan awal di serial Spyro the Dragon ini sejalan untuk sebuah remaster yang akan diluncurkan akhir tahun ini, menurut sebuah laporan baru. Mereka rupanya akan dirilis secara eksklusif untuk PS4 pada awalnya, dengan kemungkinan platform lainnya nantinya.

Sumber yang berbicara dengan Kotaku telah mengindikasikan bahwa trilogi Spyro asli – Spyro the Dragon, Ripto’s Rage (dikenal sebagai Gateway to Glimmer di Eropa dan Australia), dan Year of the Dragon – yang di remaster oleh Activision. Situs tersebut mengatakan bahwa proyek ini akan sama seperti Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tahun lalu , dengan visual yang meningkat (termasuk aset baru), soundtrack remaster, dan perangkat tambahan lainnya. Studio yang sama yang mengerjakan proyek itu, Vicarious Visions, dikatakan menyusun remaster Spyro.

Perlu dicatat bahwa trilogi bisa termasuk konten yang dipotong dari game aslinya. Persis apa bentuk yang akan diambil tidak jelas, tapi N. Sane Trilogy menerima tingkat Stormy Ascent yang terkenal yang sebelumnya hanya dapat diakses dengan GameShark atau emulator.

Menurut Kotaku, proyek tersebut rencananya akan diumumkan bulan depan dan kemudian dirilis pada kuartal ketiga tahun 2018 (yang berlangsung dari bulan Juli sampai September). Ini akan tersedia secara eksklusif di PS4 (dengan dukungan PS4 Pro) sebelum diluncurkan di platform lain setelah itu – sebuah pengaturan yang dikatakan sama dengan N. Sane Trilogy. Sampai saat ini, tidak ada port dari remaster yang telah diumumkan, meskipun ada rumor tentang rilis Xbox One . Activision secara terbuka mengatakan bahwa, mengingat keberhasilan N. Sane Trilogy, kemungkinan besar pemulihan lebih besar .

September ini menandai ulang tahun 20 tahun dari rilis Spyro asli di PS1. Pertandingan itu, serta dua berikutnya yang akan disertakan dalam remaster ini, dikembangkan oleh Insomniac Games, studio yang akan terus membuat Ratchet & Clank , Resistance , dan Sunset Overdrive . Entri selanjutnya dalam seri ini ditangani oleh studio lain, dengan keberhasilan terbesar baru-baru ini adalah seri Skylander spin-off .

You Are The Apple Of My Eye

11 Unusual Romantic Movies For You to Watch With Girlfriend

11 Unusual Romantic Movies For You to Watch With Girlfriend

It’s Valentine! You already have a plan do not go anywhere with boyfriend/girlfriend? Want to the cinema but again there is not a movie that okay or because no money? Why do not you just rent a movie and then make a private movie theater in the TV room? Not just romantic, but this activity can secure your wallet that already thinning. Hehe

Approximately what kind of movies aja sih romantisnya unusual and can make your weekend with your loved ones more exciting? below this list

1. A Moment to Remember , The Romantic Movie is Not Tacky and Can Drain Tears

A Moment to Remember

This one korean film will succeed to make you cry not stop. Tissue one box is also definitely out to accompany you. This film tells the story of the struggle of a husband who tried to restore his wife who suffered from Alzheimer’s disease. The loyalty of a husband was tested when it turns out his wife just remember the name of the ex-boyfriend. Less sad?

2.You Must Watch The Notebook!

The Notebook

Appointed from the best-selling novel by Nicholas Spark, The Notebook must be in one row of movies that you will watch this Friday night. Got a rating of 8 from IMDb make this movie worth thumbs up. Taking the setting in the 40s and telling a love story filled with conflicts makes you terrific but also melt because this movie is studded with romantic things in almost every scene.

3. Edward Scissorhand’s nostalgic movie can also be an alternative choice

Edward Scissorhand's

Emang sih Tim Burton’s film is already a bit old school, but the story is really unique and hit. In fact, IMDB also give rating 8 for this old movie. This film tells about the life story of Edward played by Johny Depp. Edward himself was not a human being, he was created by an inventor. Edward has a large pair of scissors as his hands. Romantic story begins when Edward loves a man with all the limitations he has. Can you imagine your boyfriend with a pair of scissors but he’s still trying to make you happy? The movie is the answer!

4. About Time, Movies That Can Help You Understand Love Between Father and Son

About Time

Romantic is not always between you and your partner! In this movie, in addition you can see the romantic relationship between the couple, you can also see a strong relationship between father and child. Romance and a little bit of comedy can be a great choice to fill your evenings. Moreover, this film starring the beautiful mom Rachel Mc Adams and veteran actor Bill Nighy. Gak loss you choose this movie.

5. A Unique Love Story with a Cool Touch of Imagination Can Get You Through The Curious Case of Benjamin Button

The Curious Case of Benjamin Button

If the same romantic movie bored you can drop your choice to this movie. The film, adapted from the novel entitled the same awarded several awards, including Best Make Up and Best Visual Effects. Well’ve surely the visual effects presented in this movie really cool. You also must be fascinated by acting Brad Pitt and Cate Blanchett are totally total.

6. You Are The Apple Of My Eye Could Be A Light Romantic Movie With A Fresh Humor For You

You Are The Apple Of My Eye

This Taiwan film has a genre of comedy, drama, and romantic. Humor in this movie is also fresh because of background about the life of high school children and lectures. The romantic love life that is sometimes up and down is also covered in detail in this film. You may even feel that your story is being filmed.

7. 500 Days of Summer, Where You Can Find a Relationship of Love With a Unique Flow

500 Days of Summer

Got a rating of 7.8 from IMDb this movie is perfect for your Friday night. Starring Zooey Deschanel and Joseph Gordon-Levitt, this movie tells of a guy who falls in love with a girl who does not believe in true love. One day the girl asked for a break and the guy went back to contemplate back to the 500 days they had traveled together to find out what really happened.

8. Love Actually. One Movie With Many Love Stories

Love Actually

https://www.youtube.com/watch?v=g8M-wa9SEuw

Not just unique and touch, this movie is also suitable for you who want to see many stories only in a movie. It could be this movie is a series of themed movies like Valentine’s Day or love story. Not just romantic, this movie also starred by famous artists and actors like Hugh Grant, Bill Nighy, Colin Firth, Liam Neeson, Keira Knightley, to Rowan Atkinson. When are they clumped together in a movie?

9. A Little Thing Called Love That’s kind of a heart to the heart of our Created Film

A Little Thing Called Love

This one Thai movie is really entertaining and touching. Stories that are presented closely with our daily lives. It could even be a movie of your own life. A simple story with a compact groove and humor that fits can be a very entertaining spectacle on Friday night. Guaranteed you will not bored even after watching this movie many times.

10. If Only, Movies That Are Watched If You’re Angry Just Like Girlfriend and Want to Fix it Quickly

If Only

If only played by Jennifer Love Hewitt and Paul Nicholls and set in the city of London. This film is really romantic because it tells the story of the life of a husband and wife. Before parting to live their respective activities they had a big fight. Not long after the wife died from an accident. The husband is very sorry, but then comes a miracle when the husband is given one more chance to repeat a full day before the wife dies. This film shows that sometimes we just love someone after we lose that person.

11. The Touching Love Story Can You See in P.S I Love You

P.S I Love You

Although only got a rating of 7 from IMDb, but this movie can make you fall in love. Starring the handsome mas Gerard Butler and Hilary Swank, the film is a success to make you touched. The story begins when the husband experiences a sickness and dies. Unbeknownst to his wife, the husband has prepared a surprise birthday party and a letter his wife must read every month. Through this letter also, the husband intends to make the wife cheerful again through the days after left beloved husband. Not to forget also the husband always write P.S I Love You at each end of the letter he wrote.

Lirik Lagu Maroon 5 - Wait

Lirik Lagu Maroon 5 – Wait

Lirik Lagu Maroon 5 – Wait

Music video by Maroon 5 performing Wait. (C) 2018 Interscope Records

“Wait”

Dirty looks from your mother
Never seen you in a dress that color, no
It’s a special occasion
Not invited but I’m glad I made it

Oh, let me apologize
I’ll make up, make up, make up, make up for all those times
Your love, I don’t wanna lose
I’m beggin’, beggin’, beggin’, beggin’, I’m beggin’ you

Wait, can you turn around, can you turn around?
Just wait, can we work this out, can we work this out?
Just wait, can you come here please? ‘Cause I wanna be with you
Wait, can you turn around, can you turn around?
Just wait, can we work this out, can we work this out?
Just wait, can you come here please? ‘Cause I wanna be with you

Can we talk for a moment?
Got these feelings that I’m tired of holding on
Wasn’t tryna get wasted
I needed more than three or four to say this, so

Let me apologize (yea)
I’ll make up, make up, make up, make up for all those times (all those times)
Your love, I don’t wanna lose
I’m beggin’, beggin’, beggin’, beggin’, I’m beggin’ you

Wait, can you turn around, can you turn around?
Just wait, can we work this out, can we work this out?
Just wait, can you come here please? ‘Cause I wanna be with you
Wait, can you turn around, can you turn around?
Just wait, can we work this out, can we work this out?
Just wait, can you come here please? ‘Cause I wanna be with you

You say I’m just another bad guy
You say I’ve done a lot of things I can’t undo
Before you tell me for the last time
I’m beggin’, beggin’, beggin’, beggin’, beggin’ you

Wait, can you turn around, can you turn around?
Just wait, can we work this out, can we work this out?
Just wait, can you come here please? ‘Cause I wanna be with you
Wait, can you turn around, can you turn around?
Just wait, can we work this out, can we work this out?
Just wait, can you come here please? ‘Cause I wanna be with you

Livestreaming Nonton Bola Bareng Manchester City vs Leicester City

Livestreaming Nonton Bola Bareng, Manchester City vs Leicester City

Livestreaming Nonton Bola Bareng Manchester City vs Leicester City

Live di RCTI, jam 24:00 malam ini

BERITA TIM

Pemain tengah Manchester City David Silva bertahan dengan trauma perut yang membuatnya absen pada pertandingan pekan lalu di Burnley.

John Stones, bagaimanapun, tersedia setelah masalah lutut.

Reed Mayer dari Leicester mungkin akan absen pada pertandingan ketiga berturut-turut, meski kemudian kembali berlatih pada hari Jumat untuk pertama kalinya setelah pendekatan gagal oleh Manchester City pada akhir Januari.

Shinji Okakaki menghadapi absen dua minggu karena cedera lutut.

KOMENTATOR

Guy Mowbray: “Mengambil Piala untuk sisa bulan ini, memenangkan Manchester City akan berarti mereka akan pensiun dari Liga Primer pada bulan Maret dengan minimal 13 poin.

“Tidak lama sampai awal April, saat negara Pep Guardiola nampaknya lebih cenderung menyegel gelar tersebut dengan kemenangan derby Manchester.

“Apakah Reed Maherz akan membuat ini lebih mungkin adalah motif, tapi itu pasti penting bagi Leicester dan sekarang dia telah membuat kebutuhan untuk mengembalikan permainan.

“Ini adalah situasi dimana setiap orang tidak menang – seperti untuk sebuah tim di Etihad

Harapan Guardiola Akankah Mnejadi Harapan Palsu?
Manajer Manchester City Pep Guardiola untuk Riyadh Marseil dan Leicester: “Saya harap dia segera kembali ke sepak bola saat kami senang mengawasinya.

“Kami berharap bisa kembali bersama Lester sesegera mungkin dan bermain di level tersebut.

“Leicester masih memiliki dasar-dasar yang membantu mereka menjadi juara, tapi [Claude Puel] telah memperkenalkan sesuatu yang lain, bermain lebih banyak, bermain di antara saluran dan memiliki lebih banyak celah.

“Mereka selalu tim yang kuat, kita tidak bisa melupakan – tidak seabad yang lalu, dua musim lalu – mereka adalah juara.”

Manajer Leicester Claude Puel: “Yang paling penting bagi saya adalah mempertahankan Riyadh [Mahrez] dan klub dan para fans bersatu, penting untuk menjaga perasaan baik bersama melalui kesulitan ini.

“Saya berharap Riyadh bisa berdiri dan kembali bersama kami dan bekerja keras, dan cara terbaik adalah kembali dan menikmati sepak bola.

“Dia adalah pemain hebat dan menikmati sepak bolanya, dia mencintai rekan setimnya dan itu penting.”

PRAKTIK LAVRO
Sudah dua tahun sejak Leicester menang di Stadion Etihad dalam perjalanan untuk memenangkan gelar, dengan Riyadh Marse membuat gol dan menandai yang lain.

Tapi saya tidak bisa melihat pengulangan hasil ini kali ini. Manchester City turun beberapa poin melawan Burnley pekan lalu, namun servis normal harus terus berlanjut di sini.

Head to head

City kehilangan empat dari enam pertandingan Premier League melawan Leicester. Hanya Tottenham yang telah memenangkan banyak pertandingan melawan mereka.
Namun, hanya dua kemenangan Leicester di 14 game balap terakhir yang kembali ke rumah pada 2016.
Rubah tersebut bisa kehilangan tiga gelar berturut-turut di peringkat ini untuk pertama kalinya sejak Agustus 1961.
Kedua belah pihak sudah bertemu dua kali musim ini, dengan Manchester City unggul 2-0 di Premier League dan juga maju dengan imbang 1-1 di perempatfinal Piala Carabo pada bulan Desember.

Manchester City

Pemimpin liga tidak senang dengan 25 pertandingan kandang sejak Desember 2016 (W20, D5). Inilah rekor terbaik di divisi tersebut setelah kekalahan 26 Chelsea, yang berakhir pada April 2014.
Negara Pep Guardiola sedang mencari kemenangan ke-13 berturut-turut di Etihad Stadium.
City ini telah mencetak 3 atau lebih gol dalam masing-masing dari lima pertandingan tandang terakhir mereka. Rekor klub tersebut adalah enam pertandingan, terakhir tercapai pada bulan Desember 2013.
Sergio Aguero bisa mencetak tujuh pertandingan kandang berturut-turut untuk Manchester City untuk pertama kalinya. Dia telah mencetak 10 gol dalam enam pertandingan terakhirnya di Stadion Etihad di semua kompetisi.

Leicester City

Fox hanya membutuhkan satu poin dari empat pertandingan terakhir mereka dalam pertandingan Liga Primer setelah absen dalam tujuh pertandingan sebelumnya.
Dua kemenangan liga mereka hanya dalam sembilan upaya datang di rumah Huddersfield dan Watford.
Dalam 13 pertandingan terakhir mereka di game terakhir dari game terakhir (mereka tidak termasuk dalam peringkat), mereka belum mencetak gol dalam enam game terakhir (D4, L9).
Lester kehilangan sembilan pertandingan terakhirnya melawan negara-negara yang memulai hari di puncak klasemen, mencetak tiga gol dan mencetak 20 gol.
Jamie Vardi membuat tiga pernyataan berturut-turut ke Premier League – dia tidak menikmati start yang lebih lama setelah mencatat 11 pertandingan antara Agustus dan November 2015.
Vardi mencetak 22 gol dalam 42 pertandingan melawan enam klub hari ini sejak debutnya di puncak pada Agustus 2014.
Kelecchi Icheanacho gagal mencetak gol di semua 11 pertandingan di Leicester. Gol terakhirnya untuk Premier League datang ke Manchester City dengan hasil imbang 3-0 di Hull City pada Boxing Day 2016.
Danny Simpson bisa membuat pertandingan ke-200 Liga Premier-nya pada hari Sabtu.

klasemen liga inggris